Trabantchassi

Mina coacher förtjänar verkligen en presentation. De heter Anna och Jon. Världen är märklig och vacker. Vi möttes i bloggosfären, tränade hos Fredrik Norström samtidigt men sågs aldrig i verkliga livet. Under flera år rörde vi oss i cirklar kring träningsintresset. De flyttade till Spanien, drev kettlebellklubb på stranden och yogade i solnedgången. Verkade alldeles för balla för Mammastark. Barnfria, FRIA och liksom genomstarka. Smarta. Ohyggligt smarta. Bloggade långt och vetenskapligt och debatterande träningsvärldens olika sanningar, roliga var de också. På engelska. Witty. Sen flyttade de tillbaka till Sverige, fick en bebis och blev mammastarks grannar. Sen gick det som det gick. Vi blev kompisar. Och tillslut frågade jag om de kunde tänka sig att programmera mig. Det känns så bra att ha träningsförmyndare som är allt det där. Smarta, snygga, starka och roliga.

Bevis (bild snodd från deras avsomnade blogg…)

Idag fick jag ett så fint mail som svar på veckans träningsdagbok. Bjuder på ett citat och tackar ödmjukast för att ni står ut med min frustration:

”Du saknar att känna dig som en maskin men kom i håg att den maskin du kände dig som började gå sönder ganska rejält. Du har varit som en V12a i ett Trabantchassi. Det du gör nu är inte förlorad tid utan den tid som låter dig gå runt den mur du byggt upp framför dig. ”

Mammastark önskar att alla hade någon med ett poetiskt språk och roliga metaforer som brydde sig om deras träning. Se där kära Kulturkofta från gårdagens gårdsmöte. Motiiion (spottuttalat) kan vara som livet. -Gör dig stark ibland och trasig ibland och leder till möten och samarbeten om du är öppen för det.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s