Ryck och stöt

Lever min dröm faktiskt. Egentligen kunde bloggen sluta här. Jag jobbar med träning och hälsa. Det kunde jag aldrig tro när den här bloggen startades. Har under den här arbetsdagen varit på inte mindre än fyra träningsanläggningar. Kört två egna pass och tränat 12 personer. Skrattat och svettats.

Det blev ett balansbollspass med José på lunchen. Laddade om med havregrynsgröt och keso och åkte till Globen för att träna en klient på hennes företagsgym och for sedan till Medis för att köra tyngdlyftning med Niklas. Det var sjukt kul. Jag fattar inte varför det gör mig så lycklig att lyfta tunga saker. Stöt och ryck. Det är fan allt i ett. Varenda muskel i kroppen måste jobba, och nervsystemet, och rörligheten måste utvecklas. Det är koncentration och när det blir någorlunda rätt är det så härligt! Jag är en nybörjare och i vanliga fall gör det mig frustrerad att inte kunna, men det här känns som en gåva. Jag vill utvecklas. Och göra igen och igen.

Efter middagen rullade det mobila gymmet till Vitabergsparken där nio kvinnor gav järnet i lekparken. Ni skulle se dem. De är fantastiska, varenda en.

Annonser

One response to “Ryck och stöt

  1. Det är fantastiskt i Vitan! Har sagolik träningsvärk på välkommet oväntade ställen och har återigen utvecklat ett behov av att svettas och luftas utomhus. Oavsett väder.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s