Virus – cause i’m worth it!

Drar på något virus. Det blir varken hackat eller malet. Har haft en kanonstart på hösten med mycket att göra i det egna hälsoföretaget. Det egna hälsoföretaget ja. Då duger det inte med att bälga kaffe, snusa som en hel karl och sitta uppe på nätterna och försöka förstå bokföringsprogrammet, bygga hemsidor och skriva träningsprogram. Det är liksom inte så piggt av hälsoföretagaren att vara ett kaffestirrigt vrak på dagtid. Då kommer viruset som ett brev på posten och fastnar i den motagliga kroppen. Så nu sliter jag med snusabstinens, dricker ört-te (närrå! Kaffe är det allt, fast lite färre koppar) och har avsatt en eftermiddag i veckan till administration.

Drömmer om hängfrivändningar och är mycket glad över att jag lyckats få Rasmus, Svensk juniormästare i tyngdlyftning, till vår teamträff på BIM om några veckor. Och om jag tar hand om mitt lilla virus hoppas jag också få till en ny dust med  skivstången och Nicklas på måndag.

Jobbade på Systembolaget idag och tycker det är som en vilodag. Det är ju lite rubbat. Åhå vad skönt det är att stå här och lasta av pallar med tunga kartonger. Äntligen är truckskorna på!

Så, fortsätter att äta blåbär, tänka på snus och sova mycket för att komma tillbaka så snart som möjligt! Och Hybriden. Vill tillbaka till Hybriden!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s